Hoe het meisje van de maagdelijkheid ontnemen

Maak kennis met een maagd – groot succes. Niet haar smeekte, omdat er zo weinig! Je bent het onwaarschijnlijk dat u weet hoe u contact met haar, dus lees onze memo.

De houding ten opzichte van maagdelijkheid in verschillende tijden was zeer … Guess – wat? Dat klopt, anders. Als christenen twee duizend jaar naar de maagdelijkheid hebben gekeken en het omringen met allerlei mystieke speculaties, is het Moslim East van toepassing op Maiden Virginity als je een soort van verpakking op het tijdschrift. Geheel? Dus niemand leest, cool. Maar in veel andere culturen – in de Australische Aborigines, bijvoorbeeld of een aanzienlijk aantal stammen van Centraal-Afrika – respecteer het niet. Er wordt aangenomen dat dit een irritante interferentie is, waarvan het wenselijk is om zo snel mogelijk kwijt te raken, waarvoor stenen fallusies worden gebruikt, het bier van de walrus of speciaal ingehuurde priesters, die voor een redelijke vergoeding dit ondankbaar is geval.

Waarom vrouwen maagdelijkheid zijn?

Van hebzucht en verlangen naar emotie, natuurlijk. Niemand – noch de konijntjes, noch bij honden, noch in een kat, – en Mashane heeft … Nee, in feite zijn er allemaal hogere primaten – Gorilla’s, chimpansees en orang-oetans. En om een ​​of andere reden, de ezel. Maar de vraag is eigenlijk modderig. De functies van het maagdenvlies – virgin splava – in het algemeen, zijn begrijpelijk: het beschermt het zich ontwikkelende vrouwelijke organisme dringen vanaf de buitenkant. Aangenomen wordt dat in het wild tijden, toen een jonge vrouw zat in een naakte staart in een nonginumn met een naakte staart, ze hielp zo’n deksel hielp haar. Maar waarom is het slechts een paar soorten op de planeet – het is niet duidelijk. Academicus van Mesnikov echter op een bepaald moment uitgedrukt nogal een wilde hypothese dat primitieve mensen begonnen te seksleven in 5-7 jaar en, zeggen ze, is de Pure nodig dat de vijf-jarige geliefde zou zijn gevallen dat. En wanneer het paar is opgegroeid het paar, dan Plevie zei “Ariversy”. Maar, zo lijkt het, de gerespecteerde academicus was nog steeds niet meer.

Bloed en pijn

Een interessant fenomeen wordt waargenomen in moderne huishoudelijke gynaecologie: een toenemend aantal meisjes worden getoond in enquêtes en vragenlijsten, die voor de eerste keer tijdens de seks ze geen pijn, ze hebben ook geen bloederige afscheiding. Volgens verschillende informatie, wordt dit vermeld van 60% tot 80% van de ondervraagde vrouwen. Dit percentage is veel hoger dan de totale wereld indicatoren: gemiddeld slechts 15% van de meisjes worden geboren zonder virgin splava. En waarom dergelijke vreemde verstoringen op het grondgebied van het Europees deel van de voormalige Sovjet-Unie voorkomen, maar toch verduidelijkt. Sommige artsen zijn geneigd om het fysieke cultuurschoolprogramma te geven voor meisjes: geiten en oefenen “berken”. Er is een versie die in de adolescentie, kunnen deze oefeningen leiden tot een onafhankelijke breuk van de splas en adolescenten nemen pijnlijke sensaties en de verschijning van bloed voor de ongeplande menstruatie, die op deze leeftijd bij meisjes is volledig en de nabijgelegen stengels helemaal zonder enige schema. De tweede mogelijke reden is nog steeds het koken tampons. Natuurlijk, als je ze correct te genieten, ze zijn absoluut veilig voor de eer van het meisje, maar als de trucs, is het onvermijdelijk, dan is het meisje kan gemakkelijk deel met onschuld, en niet op te merken.

Bloed en pijn – 2

Kan een man identificeren maagdelijkheid partners? Het antwoord is niet. Is het een professionele gynaecoloog met een complete set van apparatuur bij de hand. Het gevoel van de moeilijkheid bij de ingang is heel goed mogelijk voor zowel de moeder-heldin te ervaren, als ze nerveus en kan niet zuigen uit de spieren van de vagina. Geen klik, kabeljauw en bingo!”Je zult niet horen. Bloed kan worden als een stuk (ongeveer de helft van een verbinding), en in het algemeen niet te zijn – dus, lichtroze ontladingen die kunnen verschijnen wanneer seks en ervaren partners. De enige juiste teken van het hebben van een dame van maagdelijkheid is de woorden van het meisje zelf.

Bloed en pijn – 3

Hoe toch “klassieke” ontnemen van onschuld optreedt? En dit is praktisch geen gebeurt. En de reden is dat. Piece zelf – jumper, vouwen, als een dun membraan met een of meer gaten – snelt vrij gemakkelijk. True, dichte banden met een hoge elasticiteit en een groot gat, maar ze zijn ofwel snel scheuren, hetzij pijnloos strekken, zodat geslachtsgemeenschap – in dit geval de uiteindelijke verwijdering van de splava gewoonlijk de eerste soort. Zenuwuiteinden in het gebied tot een minimum en pijn van de spleet van een beetje sterker gevoel uit het vet pijnlijke. Soms verschrapt restjes van bloedstromen (soms bloeden een hele week doorgaan), maar, zoals reeds vermeld, volledig en een aantal bloed verschijnt helemaal niet.

Waarom zijn seks met een maagd – bijna altijd zo’n dramatische corrida? De reden voor de arts Gynaecoloog, Doctor in de Wetenschappen,.M. Avaria, psychische gesteldheid van een vrouw en de totale elasticiteit van de spieren van de muren van haar vagina. “De mythe dat, na een lange gebrek aan seks, een vrouw in een vrouw kan herstellen, geen van scratch. Met regelmatige seks wanden worden meer ontspannen, overvloedig smeermiddel opvalt, de spieren zijn niet gespannen, de vrouw accepteert automatisch de juiste positie, is het niet nerveus, is het niet geklemd, het geen uitingen van vaginisme (pijnlijke aanvallen van hebben vaginale spieren) cialis generiek. Gedurende de eerste keer, een nerveuze meisje zonder enige ervaring, wachtend op de horror nu, hoe doet pijn, instinctief botsingen, niet meewerkt aan een partner en, als gevolg daarvan, vaak echt ervaren pijn. In de eerste plaats op het onderbewust niveau, ze zorgt ervoor dat het. In de tweede plaats, met zo’n compressies en onhandigheid, vaak seks leidt tot het verschijnen van microscheurtjes op de slijmvliezen, weefsel pauzes, geen houding ten opzichte van de spray niet hebben “.

Oke! En wat te doen?

Nou, ten eerste, in geen geval kan niet in paniek. Ten tweede, koop een emmer van smeermiddelen en glijden onder het bed, zodat je altijd al was bij de hand, in de hand en bij de hand: droogte – dit is wat je zowel de behoefte van de minst. Nu herinner me de volgende moeilijke situaties waarmee je kan zien.

1. U rust krijgt in iets hard en je kunt niet doorbreken. Waarschijnlijk ben je geen man.

Ondanks het feit dat de natuur altijd niet van plan om boven ons schokte, is het nog steeds niet beeldhouwen van diamant. Het meest waarschijnlijk, dit kruis, iets lager dan de vereiste ingang. Of meisjesnaam dij. Of iets anders in de wortel is verkeerd. Controleer uw vingers waar je zo fel haasten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *